Wij bieden geestelijke gezondheidszorg

Wat we doen

Op deze pagina zijn we hard aan het werk om een behandeltop 10 samen te stellen. De eerste vijf kunt u al zien. Voor de rest willen we u verwijzen naar de sectie "Kinderen en Volwassenen" waar andere behandelvormen staan.

Image

EFT / Houd me vast

Komen jij en je partner steeds weer terecht in heftige en hopeloze ruzies over onbenullige dingen?

Dan kan de 'Houd me vast’ training voor jullie een goede manier zijn om weer emotionele veiligheid en diepgang in de relatie te brengen.

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort tot EMDR, is een traumaverwerkingstherapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring, zoals een ongeval, seksueel geweld of een geweldsincident. Door EMDR worden herinneringen aan de schokkende gebeurtenis (zoals herbelevingen, flashbacks, nachtmerries) verminderd en nemen schrik- en vermijdingsreacties af.

Image
Image

Floorplay

Soms maak je je als ouder ongerust over de ontwikkeling van je kind, over de relatie met je kind of heb je twijfels over de juiste aanpak van gedrag. FloorPlay is een speelse behandelmethode om ouders en hun kind met (ontwikkelings-)problemen te helpen.

rTMS

rTMS is een nieuwe bewezen effectieve behandelmethodiek bij depressie en een alternatief voor medicatie.

Image