PMT

Wanneer PMT?

Psychomotorische therapie, PMT, is een therapie voor kinderen en volwassenen die zich niet fijn voelen of moeilijkheden hebben. Iedereen maakt wel eens mee dat het niet zo goed gaat. Soms kom je er niet alleen uit. PMT is een therapie die speciale hulp geeft. Je kan samen met de PMT-therapeut een tijdje aan de moeilijkheden werken.

Voorbeelden

Bijvoorbeeld als het moeilijk is om met je eigen gevoelens om te gaan, als je vaak boos, bang of bedroefd bent is het handig om met een PMT-therapeut aan de slag te gaan. Of als het lastig is om met anderen om te gaan, als je ruzies moeilijk weet op te lossen, je moeilijk kan verweren tegen pesters of je geen vrienden durft te maken. Ook komt het voor dat er vervelende dingen gebeurd zijn waar je nog last van hebt. Voor al deze moeilijkheden en ook voor andere, kan PMT je verder helpen.

Al doende leert men

PMT is een speciale hulp omdat we vooral aan de slag gaan. Je kent vast de uitdrukking: al doende leer je. Bij PMT krijg je beweeg- en spelopdrachten waarin je nieuwe dingen kan ontdekken over jezelf. Op deze manier kan je spelenderwijs leren en jezelf verder ontwikkelen!

Vergoeding

Vergoeding voor PMT tot 18 jaar is bij PPTimmers volledig mogelijk door de gemeente, hiervoor is een verwijzing of een indicatie nodig van een professional zoals de huisarts, een jeugdarts, het CJG en andere jeugdprofessionals.

Contactinformatie

Psychologen Praktijk Timmers
Schapendries 204 4901 HN Oosterhout
Molenstraat 44, 4944 AD Raamsdonk

TEL 0162-427535
FAX 085 48 67 325

Algemene voorwaarden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelokaliseerd in het hart van Oosterhout (navigeer naar Kloosterstraat 45)

Bereikbaarheid

Telefonisch zijn wij maandag t/m donderdag tussen 08.30u en 12.15u bereikbaar. Buiten die tijden is ons secretariaat gesloten en kan het zijn dat alle behandelaren in consult zijn. U kunt dan gebruik maken van voicemail.

U kunt altijd contact leggen via onze online contactformulieren, ook voor een intake. Desgewenst bellen wij u terug. Onze locatie

voorkant-praktijk-300x155

Kijk ook eens op:

Youtube, voor interessante filmpjes

Voor een andere aanpak dan praten alleen:

Lerendoorervaring.nl