angstAngst kan een erg belemmerende factor zijn in het dagelijks functioneren van u of uw kind. Angst kent vele gezichten. Iedereen is wel eens een keer bang, maar wanneer de angst het dagelijks leven negatief beïnvloedt, spreken we over een probleem, fobie of stoornis. Angst is vaak goed te behandelen, maar vraagt wel om een specialistische aanpak. Immers, wanneer de behandeling niet goed gaat kan er ook weer angst voor de behandeling ontstaan. Angst kan gepaard gaan met heftige lichamelijke sensaties zoals hartkloppingen, hyperventilatie, duizeligheid of andere symptomen van paniek. Angst kan gekoppeld zijn aan een specifieke situatie of object (de zogenaamde fobieën) of het kan een algeheel gevoel zijn dat zomaar komt en gaat. Kortom: angst is een veelomvattende psychische klacht.  

Contactinformatie

Psychologen Praktijk Timmers
Schapendries 204 4901 HN Oosterhout
Molenstraat 44, 4944 AD Raamsdonk

TEL 0162-427535
FAX 085 48 67 325

Algemene voorwaarden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelokaliseerd in het hart van Oosterhout (navigeer naar Kloosterstraat 45)

Bereikbaarheid

Telefonisch zijn wij maandag t/m donderdag tussen 08.30u en 12.15u bereikbaar. Buiten die tijden is ons secretariaat gesloten en kan het zijn dat alle behandelaren in consult zijn. U kunt dan gebruik maken van voicemail.

U kunt altijd contact leggen via onze online contactformulieren, ook voor een intake. Desgewenst bellen wij u terug. Onze locatie

voorkant-praktijk-300x155

Kijk ook eens op:

Youtube, voor interessante filmpjes

Voor een andere aanpak dan praten alleen:

Lerendoorervaring.nl