image

Diversiteit en samenwerking

Specialisten

Het team van Psychologen Praktijk Timmers kenmerkt zich door hun diversiteit in specialismes. Dat maakt ons een sterk team omdat we nauw met elkaar kunnen samenwerken om een zo goed mogelijke behandeling te kunnen bieden. Wij krijgen vaak terug van onze clienten dat ze zich persoonlijk benaderd voelen en en de samenwerking als prettig ervaren. Ook al krijgt u wellicht verschillende therapeuten vanwege hun unieke disciplines in uw traject te zien.

Kennis up to date en delen

In het team zoeken we naar een mix tussen ervaring en jonge mensen die nieuwe en recente kennis meebrengen. We gebruiken deze mix ook in opleiding, bijvoorbeeld door een opleiding tot GZ-psycholoog aan te bieden. Deze 2 jarige post-doctorale opleiding is specifiek voor psychologen om zich nog verder als therapeut te ontwikkelen. Een mix van cursorisch onderwijs (1 dag per week) en praktijk (4 dagen per week) kenmerkt deze opleiding. 

We werken ook samen met een aantal andere praktijken in de omgeving om deze opleiding vorm te geven. Zo kunt u behandelaren tegen komen bij onze praktijk van  van  for mind en behavior in Roosendaal waarmee wij samen de opleiding vorm geven.

Opleidingsplaatsen

Wij hebben vaak aankomende psychologisch talenten rondlopen vanuit diverse universiteiten. Deze stagiaires komen uit Tilburg, Leiden en Nijmegen. Deze stagiaires zitten in hun laatste fase van de opleiding en moeten een praktijkstage van 9 maanden lopen voordat ze af kunnen studeren. 

Ontmoet ons team

Onze praktijk bestaat uit hoofdbehandelaren, medebehandelaren, secretariaat en mt.

Dagmar Timmers
Dagmar TimmersPraktijkhouder, GZ psycholoog K&J psycholoog NIP, neuropsycholoog, Neurofeedback, rTMS specialist, ouderbegeleider
Dagmar Timmers is GZ psycholoog, hoofdbehandelaar en praktijk eigenaar van Psychologen praktijk Timmers. Hij behandelt zowel K&J als volwassenen, en in K&J werkt hij met name met ouders en tieners. Hij treed veel op als hoofdbehandelaar en stuurt diverse medebehandelaren aan. Daarnaast is hij rTMS specialist en neurofeedback trainer. Tot slot heeft hij de EMDR basisopleiding, en heeft hij opleidingen gedaan in ervaringsgericht leren.
Marlou Smits
Marlou SmitsGZ psycholoog volwassenen en K&J, EMDR
Marlou Smits is GZ psycholoog met aandachtsgebieden volwassenen en Kinder & Jeugdigen. Zij is daarnaast recent opgeleid in EMDR bij kinderen. Zij werkt 24 uren per week, op dinsdag, woensdag en vrijdag.
Gerda van Reenen
Gerda van ReenenBasispsycholoog & Diagnostiek
Gerda is psycholoog NIP, diagnostiek, CGT, Cogmed
Nadyce van Bavel
Nadyce van BavelPsycholoog NIP Kind en Jeugd, AMT Kindertrainer, FloorPlay specialist i.o. Diagnostiek, Cognitieve Gedragstherapie, Mindfulness
Sanne Kieboom
Sanne KieboomHBO Pedagoog. rTMS operator, Groepstrainster & PGB Begeleidster, IPT. RBCZ en NFG geregistreerd
Sanne Kieboom heeft HBO Pedagogiek gestudeerd en is tevens cognitief gedragstherapeutisch werker binnen de praktijk. Sanne is onder andere betrokken bij het geven van PGB begeleiding, zowel thuis als groepsgewijs Daarnaast houdt Sanne zich bezig met de video- interactie feedback van gezinnen in de thuissituatie. Sanne is betrokken bij de psychosociale begeleiding binnen de praktijk, in de vorm van verschillende therapievormen voor kind & jeugd. Sanne is Intensief Pedagogisch Thuisbegeleidster (IPT). Naast het begeleiden van ouders en kinderen, is Sanne werkzaam als rTMS operator voor volwassenen. RBCZ en NFG geregistreerd
Bo van Loosbroek
Bo van LoosbroekBasis psycholoog
Bo houdt zich met name bezig met diagnostiek.
Caroline Mul
Caroline MulGZ Psycholoog Kind en Jeugd
Op dit moment ligt mijn grootste affiniteit bij de behandeling van angst- en stemmingsproblematiek bij kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Ik werk graag met EMDR, cognitief gedragstherapeutische technieken en schematherapie. Spelbegeleiding behoort echter ook tot mijn expertise. Afstemming op de hulpvraag en de persoonlijke mogelijkheden van de client is daarbij leidend.
Jolanda van Beijsterveldt
Jolanda van BeijsterveldtSecretariaat en gastvrouw
Jolanda van Beijsterveldt is iedere morgen onze gastvrouw in de locatie Oosterhout. Iedere dag is zij tussen 8:30 en 12:15 aan de slag als telefoniste en bediend ze het secretariaat. Zij is het eerste contactpersoon voor het maken van uw eerste afspraak en de check of uw aanmelding compleet is.
Margit Grevelt
Margit GreveltEFT register relatietherapeut
Margit is EFT register relatietherapeut en komt van een achtergrond als psycholoog en systeemtherapeut. Ze geeft de "Houd me Vast" training voor mensen met relatie problemen met als basis EFT.
Gart van der Pol
Gart van der PolCommunicatie, financiele administratie en lid management team.
Gart is lid van het management team en houdt zicht voornamelijk bezig met communicatie en financiƫle administratie.
Dirk Gideonse
Dirk GideonseActiverend begeleider

Contactinformatie

Arendstraat 37a Psychologen Praktijk Timmers

Psychologen Praktijk Timmers
Arendstraat 37a, 4901 JJ Oosterhout

Telefoon nr. 0162-427535

Extra locaties

Molenstraat

Molenstraat 44, 4944 AD Raamsdonk
Parkeren kan in de aangegeven vakken.

 

 
 

Kijk ook eens op:

Youtube, voor interessante filmpjes

Voor een andere aanpak dan praten alleen:

Lerendoorervaring.nl