Ieder mens heeft de mogelijkheden om vreugde te beleven aan zijn mens zijn. Het tot ontplooiing laten komen van ieder zijn individuele mogelijkheden vraagt soms om specifieke kennis over de mens, zijn ontwikkeling en zijn interactiemet zijn omgeving.

Psychologen Praktijk Timmers wil er zijn voor de geestelijke gezondheidszorg van volwassenen als persoon, in hun rol als ouder(s) en voor het kind als uniek mens. Laagdrempelig en dicht bij de cliënt. Wij werken met op maat gemaakte & wetenschappelijk gefundeerde behandelingen. Waar mogelijk proberen wij bruggen te bouwen tussen wetenschappelijke inzichten en de weerbarstigheid van de dagelijkse praktijk van mensen. Met respect voor de cliënt en zijn omgeving. Kortdurend en oplossingsgericht door gebruik te maken van de eigen kracht van de cliënt wanneer mogelijk. Maar ook intensief ondersteunend en langdurig begeleidend wanneer nodig totdat het kind, de ouder(s), het gezin of de volwassene het weer op eigen kracht lukt.

Een hulpvraag kan niet afhangen van veranderende vergoedingen in de zorgverzekering. De zorgverzekering kan veranderen, de hulpvraag blijft. Daarom bieden wij ook hulp die niet of niet meer vergoed wordt.

Dit alles binnen één kleinschalige maar kwalitatief hoogwaardige organisatie. We kunnen niet alles en verkopen dus ook nee. Maar als we u kunnen helpen dan doen we dat ook graag en goed. Gericht op Oosterhout en omgeving, maar iedereen is welkom.

Onze missie is om:

  • Goede zorg te bieden naar mening van onze clienten
  • Innovatief te zijn door het doen of participeren in wetenschappelijk onderzoek
  • Onze kennis te delen en bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe hulpverleners
  • Oosterhout te 'ontzorgen'

Contactinformatie

Arendstraat 37a Psychologen Praktijk Timmers

Psychologen Praktijk Timmers
Arendstraat 37a, 4901 JJ Oosterhout

Telefoon nr. 0162-427535
Fax nr. 085 48 67 325

Algemene voorwaarden

Locatie Raamsdonk

Molenstraat 44 Psychologen Praktijk Timmers

Molenstraat 44, 4944 AD Raamsdonk
Parkeren kan in de aangegeven vakken.

 

 

Bereikbaarheid

Telefonisch zijn wij maandag t/m donderdag tussen 08.30u en 12.15u bereikbaar. Buiten die tijden is ons secretariaat gesloten en kan het zijn dat alle behandelaren in consult zijn. U kunt dan gebruik maken van voicemail.

U kunt altijd contact leggen via onze online contactformulieren, ook voor een intake. Desgewenst bellen wij u terug.