Uw hulpvraag en ons hulpaanbod kan onder voorwaarden in aanmerking komen voor vergoeding via uw basiszorgverzekering. In 2013 valt de hulp onder uw eerstelijns psychologische zorg en vanaf 2014 vindt u de voorwaarden onder basis generalistische GGZ. Voor beide vormen van vergoeding zijn regels opgesteld aan welke voorwaarden uw hulpvraag en ons hulpaanbod moet voldoen. Meer informatie vindt u onder Basis GGZ. Klikt u hier voor de tarieven.

Geen vergoeding geen hulp..?

Volgens ons kan uw hulpvraag niet afhankelijk zijn van de vergoeding. Ook het aanbod kan dan dus niet alleen gerelateerd zijn aan wat er vergoedt wordt. Immers, vergoedingen veranderen ieder jaar, een zorgvraag kan dan niet als sneeuw voor de zon ook verdwijnen of verschijnen. Daarom bieden wij ook behandeling voor psychische klachten of behandelingen die niet vergoedt worden maar wel effectief zijn en een alternatief kunnen vormen (zoals rTMS of neurofeedback). Meer hierover vindt u onder de vergoeding via alternatieve geneeswijze of behandeling die u zelf betaald.

Subcategorieën

Wij maken alle afspraken in overleg met u. Deze tijd wordt vervolgens gereserveerd voor u in de agenda van één van onze behandelaren. Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, belt u dan op tijd af. Wij houden een termijn aan van 48 uur. Toch kan het gebeuren dat u niet op tijd af kunt bellen. Wanneer u binnen 48 uur afbelt, berekenen wij €40,- . We kunnen immers niemand anders meer wel ontvangen op deze tijd die voor u gereserveerd stond. Toch willen wij u tegemoet komen in de kosten.

Hebben wij geen bericht vooraf ontvangen? In dat geval zit onze behandelaar op u te wachten en wordt het volledig consult in rekening gebracht ongeacht de reden.

De kosten voor niet of binnen 48 uur afbellen komen nooit in aanmerking voor vergoeding.

Pagina 1 van 6

Contactinformatie

Arendstraat 37a Psychologen Praktijk Timmers

Psychologen Praktijk Timmers
Arendstraat 37a, 4901 JJ Oosterhout

Telefoon nr. 0162-427535
Fax nr. 085 48 67 325

Algemene voorwaarden

Locatie Raamsdonk

Molenstraat 44 Psychologen Praktijk Timmers

Molenstraat 44, 4944 AD Raamsdonk
Parkeren kan in de aangegeven vakken.

 

 

Bereikbaarheid

Telefonisch zijn wij maandag t/m donderdag tussen 08.30u en 12.15u bereikbaar. Buiten die tijden is ons secretariaat gesloten en kan het zijn dat alle behandelaren in consult zijn. U kunt dan gebruik maken van voicemail.

U kunt altijd contact leggen via onze online contactformulieren, ook voor een intake. Desgewenst bellen wij u terug.