Ben jij die zelfstandige basispsycholoog die wilt werken in een snelgroeiende praktijk? En, wil je ons diagnostiekteam komen versterken? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. Wij zoeken namelijk per direct een nieuwe collega.

Basispsycholoog diagnostiek kinder & jeugd per direct (16 tot 24 waarvan 8 uur een werkervaringsplaats is).

 

Over Psychologen Praktijk Timmers

De praktijk werkt in GBGGZ voor volwassenen en  jeugdhulp voor onder 18 jaar. Naast het team van hoofdbehandelaren en medebehandelaren zijn er ook PMT-therapeuten, activerend begeleiders en een intensief pedagogisch thuisbegeleider. Psychologen Praktijk Timmers is al meer dan 10 jaar actief in regio als kleine zelfstandige groepspraktijk. 

De praktijk biedt alles wat nodig is om hulp te bieden aan kinderen jeugdigen en volwassenen. Psychologen Praktijk Timmers biedt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen bijvoorbeeld op het vlak van neuropsychologische behandeling (QEEG, rTMS, neurofeedback), intensieve kind en gezinsbehandelingen en begeleiding (via Timmers Pedagogische Gezinsbegeleiding) of via onze Leren door Ervaring tak. We bieden jou de kans om hierin je steentje bij te dragen en ideeën verder uit te breiden en neer te zetten.

 

Hoe collega’s Psychologen Praktijk Timmers ervaren:

Ilse: ‘PPTimmers is een team met veel verschillende expertises. Onderling staan inspiratie, innovatie en creativiteit centraal om op een betrokken manier een plan op maat te maken voor elke cliënt. Een feestje om in te werken!’

Gerda: ‘Werken bij PPTimmers daagt mij op een leuke manier uit om de link te leggen tussen theorie en praktijk. Gebruik de wetenschappelijke kennis die je hebt om dat praktisch te vertalen naar de cliënt. We werken momenteel in een team dat elkaar goed aanvult, waardoor we elkaars krachten goed kunnen gebruiken. Wat mij aanspreekt zijn de verschillende niveaus waarop we kunnen werken. Lukt het niet met praten, dan gaan we het gewoon doen’

Guus: ‘Van visie naar realiteit. Vakmensen zijn mensen die werken met gevoel en passie. Het geheim van succes is doorzetten, volhouden en aanpassen waar nodig. Ook woorden maar zeker ook daden, doelgericht leren door ervaring. Mooi team wat elkaar aanvult en niet afvalt of in de weg zit, maar constructief blijft denken’. 

 

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een vriendelijke en gastvrije persoonlijkheid;
 • Je bent zelfstandig ingesteld;
 • Je bent flexibel;

 

Jouw takenpakket

Denk hierbij aan scoren en interpreteren van vragenlijsten, het afnemen van intelligentie onderzoek, neuropsychologisch onderzoek en je doet onderzoek naar het sociaal-emotioneel functioneren. De bevindingen verwerk je in schriftelijke rapportages. 

 

Functie-eisen 

 • Je hebt een afgeronde universitaire master opleiding in de psychologie;
 • Je bent in het bezit van een BAPD;
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Je bent in staat om zelfstandig een behandelrapportage te schrijven;
 • Je bent flexibel ingesteld. 

 

Wij bieden

 • Collegiale, informele sfeer;
 • Een uitdagende en zeer diverse werkplek in een kleinschalige organisatie;
 • Groot team om mee samen te werken;
 • Mee mogen denken en bouwen aan de praktijk, de naam, het team en behandelaanbod;
 • Salaris conform CAO GGZ;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheid tot ontwikkeling in diverse richtingen.

 

Interesse?

Op pptimmers.nl staat meer informatie over onze praktijk en hoe wij behandelen. Hebben wij je interesse gewekt? Graag ontvangen wij een sollicitatie brief met motivatie voor onze praktijk, een CV en een anoniem psychologisch rapport. Bijvoorbeeld van een stage of een psychologisch verslag wat je tijdens je studie hebt geschreven. Mail je documenten vóór woensdag 1 augustus naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LET OP: de eerste sollicitatieronde zal plaatsvinden op woensdag 8 augustus en donderdag 9 augustus. Je krijgt van ons op 2 augustus bericht mocht je worden uitgenodigd voor de eerste sollictatieronde. Geen bericht ontvangen op donderdag 2 augustus? Dan ben je helaas niet uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

 

Contactinformatie

Arendstraat 37a Psychologen Praktijk Timmers

Psychologen Praktijk Timmers
Arendstraat 37a, 4901 JJ Oosterhout

Telefoon nr. 0162-427535

Extra locaties

Molenstraat

Molenstraat 44, 4944 AD Raamsdonk
Parkeren kan in de aangegeven vakken.

 

Tricorp PMT

Bredaseweg 108, sectie 4.Oosterhout

 

 

 
 

Kijk ook eens op:

Youtube, voor interessante filmpjes

Voor een andere aanpak dan praten alleen:

Lerendoorervaring.nl