GEZOCHT: GZ-psycholoog Kinder & Jeugd (16 tot 24 uur, meer is mogelijk in overleg)

Wij zoeken een GZ-psycholoog Kinder & Jeugd die onze snelgroeiende praktijk kan komen ondersteunen. De praktijk werkt in GBGGZ voor volwassenen en kort tot middellange trajecten jeugdhulp voor onder 18 jaar. Naast het team van hoofdbehandelaren en medebehandelaren zijn er ook PMT-therapeuten, een speltherapeut en activerend begeleider verbonden aan de praktijk. Naast een locatie met 6 spreekkamers in hartje centrum Oosterhout hebben we ook een eigen locatie op een woonboerderij in Raamsdonk met spreekkamers en volop ruimte voor ervaringsgericht leren en behandelen.

 

Profiel van onze praktijk

Psychologen Praktijk Timmers is al meer dan 10 jaar actief in deze regio als kleine zelfstandige groepspraktijk, ook door de roerige tijden heen van overgang naar de basiszorgverzekering (2007), invoering GBGGZ (2014) en nu Transitie Jeugdzorg. Er is veel kennis en we hebben ook in jeugdzorg een stabiele positie verworven in de regio. De praktijk biedt alles wat nodig is om hulp te bieden aan zowel kinderen en jeugdigen als volwassenen.

Psychologen Praktijk Timmers is een vooruitstrevende vrijgevestigde praktijk. Wij bieden de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen bijvoorbeeld op het vlak van neuropsychologische behandeling (QEEG, rTMS, neurofeedback), intensieve kind en gezinsbehandelingen en begeleiding (via Timmers Pedagogische Gezinsbegeleiding) of via onze Leren door Ervaring tak. We bieden jou de kans om hierin je steentje bij te dragen en ideeën verder uit te breiden en neer te zetten.

Hoe collega’s Psychologen Praktijk Timmers ervaren:

Ilse: ‘PPTimmers is een team met veel verschillende expertises. Onderling staan inspiratie, innovatie en creativiteit centraal om op een betrokken manier een plan op maat te maken voor elke cliënt. Een feestje om in te werken!’

Gerda: ‘Werken bij PPTimmers daagt mij op een leuke manier uit om de link te leggen tussen theorie en praktijk. Gebruik de wetenschappelijke kennis die je hebt om dat praktisch te vertalen naar de cliënt. We werken momenteel in een team dat elkaar goed aanvult, waardoor we elkaars krachten goed kunnen gebruiken. Wat mij aanspreekt zijn de verschillende niveaus waarop we kunnen werken. Lukt het niet met praten, dan gaan we het gewoon doen

Guus: ‘Van visie naar realiteit. Vakmensen zijn mensen die werken met gevoel en passie. Het geheim van succes is doorzetten, volhouden en aanpassen waar nodig. Ook woorden maar zeker ook daden, doelgericht leren door ervaring. Mooi team wat elkaar aanvult en niet afvalt of in de weg zit, maar constructief blijft denken’.

 

Als Psychologen praktijk Timmers hebben wij de keuze gemaakt om tot nader order geen universitaire stagiaires meer aan te nemen. We willen de beperkt aanwezige mogelijkheid om bij te dragen aan opleiding van ambitieuze behandelaren voor nu inzetten voor reeds afgestudeerde basispsychologen die dit zetje in de rug hard nodig hebben.

Dit besluit geldt voor alle stages van all universiteiten en tot nader order. Mochten we weer mogelijkheid zien voor stagiaires dan melden wij ons weer aan bij de universiteit van Tilburg (waar wij meestal mee samen werkte).

Voor alle studenten op zoek naar een stageplaats: succes met het vinden van een passende plek en alle succes gewenst in je verdere carriere.

Namens Psychologen praktijk Timmers

Dagmar Timmers

 

Contactinformatie

Arendstraat 37a Psychologen Praktijk Timmers

Psychologen Praktijk Timmers
Arendstraat 37a, 4901 JJ Oosterhout

Telefoon nr. 0162-427535
Fax nr. 085 48 67 325

Algemene voorwaarden

Locatie Raamsdonk

Molenstraat 44 Psychologen Praktijk Timmers

Molenstraat 44, 4944 AD Raamsdonk
Parkeren kan in de aangegeven vakken.

 

 

Bereikbaarheid

Telefonisch zijn wij maandag t/m donderdag tussen 08.30u en 12.15u bereikbaar. Buiten die tijden is ons secretariaat gesloten en kan het zijn dat alle behandelaren in consult zijn. U kunt dan gebruik maken van voicemail.

U kunt altijd contact leggen via onze online contactformulieren, ook voor een intake. Desgewenst bellen wij u terug.