Wij zoeken collega's om ons kleine zelfstandige team te versterken. De praktijk werkt in GBGGZ voor volwassenen en kort tot middellange trajecten jeugdhulp voor onder 18 jaar. Naast het team van hoofdbehandelaren zijn er ook een PMT therapeut en speltherapeut verbonden aan de praktijk. Met elkaar worden behandelingen vorm gegeven.

Voor volwassenen zijn we ook onderdeel van het Zorroo project, gericht op het versterken van de eerstelijn binnen onze regio. Dit betekent dat we in 3 huisartsenteams in het MDO aanschuiven en voor volwassenen nauw samenwerken in de geestelijke gezondheidszorg met de huisarts en diverse andere specialisten en collega's binnen het Zorroo netwerk.

 

Naast reguliere behandelingen is er ook de mogelijkheid om je te verdiepen in nieuwe behandeltechnieken, zoals qEEG, rTMS en neurofeedback.

Als Psychologen praktijk Timmers hebben wij de keuze gemaakt om tot nader order geen universitaire stagiaires meer aan te nemen. We willen de beperkt aanwezige mogelijkheid om bij te dragen aan opleiding van ambitieuze behandelaren voor nu inzetten voor reeds afgestudeerde basispsychologen die dit zetje in de rug hard nodig hebben.

Dit besluit geldt voor alle stages van all universiteiten en tot nader order. Mochten we weer mogelijkheid zien voor stagiaires dan melden wij ons weer aan bij de universiteit van Tilburg (waar wij meestal mee samen werkte).

Voor alle studenten op zoek naar een stageplaats: succes met het vinden van een passende plek en alle succes gewenst in je verdere carriere.

Namens Psychologen praktijk Timmers

Dagmar Timmers

 

Contactinformatie

Psychologen Praktijk Timmers
Schapendries 204 4901 HN Oosterhout
Molenstraat 44, 4944 AD Raamsdonk

TEL 0162-427535
FAX 085 48 67 325

Algemene voorwaarden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelokaliseerd in het hart van Oosterhout (navigeer naar Kloosterstraat 45)

Bereikbaarheid

Telefonisch zijn wij maandag t/m donderdag tussen 08.30u en 12.15u bereikbaar. Buiten die tijden is ons secretariaat gesloten en kan het zijn dat alle behandelaren in consult zijn. U kunt dan gebruik maken van voicemail.

U kunt altijd contact leggen via onze online contactformulieren, ook voor een intake. Desgewenst bellen wij u terug. Onze locatie

voorkant-praktijk-300x155

Kijk ook eens op:

Youtube, voor interessante filmpjes

Voor een andere aanpak dan praten alleen:

Lerendoorervaring.nl