You're Worthy

Jij bent hetwaard!

Heb je een kickStart nodig? Of juist een moment om je hoofd leeg te maken? Sluit je aan bij

You're Worthy

Voor jongeren van 12 tot 24 jaar

Doe mee

De komende weken zet het team van Ontzorgt! weer een tandje bij voor jou als je kampt met forse neerslachtigheid, depressiviteit en lusteloosheid. Elke week organiseren we 1 of 2x per week een goede start van de dag en 1 of 2 keer per week een moment om even te ontspannen. Doe je mee?

Een goede start!

Een goede start van de dag is prettig en belangrijk. Twee keer per week, een keer vanuit Oosterhout en een keer vanuit Raamsdonksveer, beginnen we de dag om 08:00u buiten met liefst buiten bewegen. Even hardlopen, een balletje trappen, een veldspelletje doen, een flinke wandeling. We noemen het niet voor niets een goede start. Merken dat je energie hebt voor de dag.  

Je hoeft geen sportkleding aan, gewoon gemakkelijk zittende kleding is voldoende. In principe gaan we altijd naar buiten: als het erg slecht weer is wijken we uit naar de grotere PMT ruimtes van de praktijk.  

Image
lees ook: Je bent niet alleen!

Voor wie

Voor iedereen in de leeftijd 12-24 jaar de bekend is bij onze praktijk. Wil je een keer een vriend of vriendin meenemen die het ook kan gebruiken: dan mag dat! 

Ehm, wat kost het?

Je mag gewoon aansluiten en er zijn geen eigen kosten aan verbonden.  

Image

Wanneer en wat?

Locatie Oosterhout

Goede start

 Iedere woensdagochtend 08:00u tot ongeveer 8:45u 


O
ntspanning Yoga 

op wisselende data 17:00- 17:45 

  • Woensdag 25 mei 
  • Donderdag 2 juni
  • Donderdag 9 juni

Locatie Raamsdonksveer

 

Goede start
Iedere dinsdagochtend 08:00u.  

Ontspanning & Yoga
Iedere maandagmiddag 17:00u. 

En school dan?

Maar ik moet naar school…  

We proberen het zo te organiseren dat het voor school uit kan en na school plaats vindt. Maar dat lukt misschien niet helemaal. Omdat het echt helpt tegen depressie is het onderdeel van onze behandelingen en mag je hiervoor later komen op school dan dat de les begint. Wanneer nodig krijg je hiervoor van ons een bewijs dat het nodig is. Meestal kun je tussen 8:30u en 8:45u naar school vertrekken vanuit de locaties van onze praktijk. We zitten midden in het centrum van Oosterhout en Raamsdonksveer dus het lukt meestal wel om vanuit daar weer redelijk op tijd op school te zijn.  

We doen dit echt niet zomaar. We weten hoe belangrijk school is, en hoe vervelend het is om later te komen. Maar we doen dit omdat jij het waard bent om je beter in je vel te voelen zitten. Dat doel maakt het missen van een klein beetje les meer dan waard.  

Image

Aanmelden

Supereenvoudig en laagdrempelig

Hey, je bent wat vergeten. Vul alle velden in.
Hey, je bent wat vergeten. Vul alle velden in.
Hey, je bent wat vergeten. Vul alle velden in.
Hey, je bent wat vergeten. Vul alle velden in.