Dé methode voor tieners!

De PMT-weekenden staan voor ervaringsgericht leren. De methode voor tieners. Waarom? Omdat het een heel directe vorm van leren is: doen, evalueren, lessen trekken om te bepalen wat je wilt behouden en wat je anders gaat doen. Daarna ga je weer verder met experimenteren en begint de cyclus opnieuw. Grote voordeel is dat je dit doet met je eigen leeftijdgenoten: de belangrijkste bronnen van informatie voor deze leeftijd als het gaat om hoe je je (wilt of moet) gedragen in een groep (sociaal gedrag).

3 specialisten als begeleiding

Ervaringsgericht leren is het domein van Psychomotore therapeuten. Daarom is er altijd tijdens de weekenden een PMT therapeut aanwezig, 24/7.

 

Maar het stimuleren van ontwikkeling bij kinderen met een ontwikkelingsstoornis, die ook nog eens divers zijn en tiener, dat vraagt ook om specifieke kennis. Naast de PMT therapeut is er ook een gedragsdeskundige aanwezig, ook 24/7.

Omdat het een echte behandelcomponent heeft (gericht op verandering en oplossen van een probleem) en niet alleen begeleiding, is er een GZ psycholoog aanwezig die beide groepen en beide behandelteams bijstaat en aanstuurt gedurende de weekenden.

Contactinformatie

Arendstraat 37a Psychologen Praktijk Timmers

Psychologen Praktijk Timmers
Arendstraat 37a, 4901 JJ Oosterhout

Telefoon nr. 0162-427535

Extra locaties

Molenstraat

Molenstraat 44, 4944 AD Raamsdonk
Parkeren kan in de aangegeven vakken.

 

 
 

Kijk ook eens op:

Youtube, voor interessante filmpjes

Voor een andere aanpak dan praten alleen:

Lerendoorervaring.nl