Waar zag u zichzelf werken, toen u begon aan de BIG opleiding Klinische Psychologie? Wij zoeken een Klinisch (Neuro)Psycholoog die zich op inhoud wil verbinden met onze eigenwijze, zelfkritische en snelgroeiende praktijk. We stellen ons graag aan u voor.

Masterpsycholoog volwassenen (16 u dienstverband)

Ben jij die masterpsycholoog die wilt werken in een zelfkritische, snelgroeiende praktijk? En wil je ons volwassenteam komen versterken? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

Ben jij die startende masterpsycholoog die wilt werken in een snelgroeiende praktijk? En wil je ons diagnostiekteam komen versterken? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

(32 u: 24u dienstverband, 8u onbetaalde werkervaring)

Als Psychologen praktijk Timmers hebben wij de keuze gemaakt om tot nader order geen universitaire stagiaires meer aan te nemen. We willen de beperkt aanwezige mogelijkheid om bij te dragen aan opleiding van ambitieuze behandelaren voor nu inzetten voor reeds afgestudeerde basispsychologen die dit zetje in de rug hard nodig hebben.

Dit besluit geldt voor alle stages van all universiteiten en tot nader order. Mochten we weer mogelijkheid zien voor stagiaires dan melden wij ons weer aan bij de universiteit van Tilburg (waar wij meestal mee samen werkte).

Voor alle studenten op zoek naar een stageplaats: succes met het vinden van een passende plek en alle succes gewenst in je verdere carriere.

Namens Psychologen praktijk Timmers

Dagmar Timmers

 

Contactinformatie

Arendstraat 37a Psychologen Praktijk Timmers

Psychologen Praktijk Timmers
Arendstraat 37a, 4901 JJ Oosterhout

Telefoon nr. 0162-427535

Extra locaties

Molenstraat

Molenstraat 44, 4944 AD Raamsdonk
Parkeren kan in de aangegeven vakken.

 

Tricorp PMT

Bredaseweg 108, sectie 4.Oosterhout

 

 

 
 

Kijk ook eens op:

Youtube, voor interessante filmpjes

Voor een andere aanpak dan praten alleen:

Lerendoorervaring.nl