Klinisch (Neuro)Psycholoog

Waar zag u zichzelf werken, toen u begon aan de BIG opleiding Klinische Psychologie? Wij zoeken een Klinisch (Neuro)Psycholoog die zich op inhoud wil verbinden met onze eigenwijze, zelfkritische en snelgroeiende praktijk. We stellen ons graag aan u voor.

Over Psychologen Praktijk Timmers

Psychologen Praktijk Timmers is een vrijgevestigde praktijk en heeft een breed aanbod voor ouders, kinderen en volwassenen. Allemaal onder 1 dak. Met (GZ-)psychologen, pedagogen, thuisbehandelaars, PMT therapeuten en activiteitenbegeleiding hebben we alle kennis en mogelijkheden om een zeer breed spectrum van zorg te bieden. Onze missie is om gezinnen in Oosterhout en omgeving te ontzorgen. Ons middel is zo breed mogelijke zorg bieden van behandeling tot begeleiding, kleinschalig van opzet. Dit doen we door goede zorg op maat te bieden en volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Waarin we ook vernieuwend en innovatief zijn, en soms een tikkeltje eigenwijs om de cliënt de beste zorg te bieden. Om dit doel te kunnen bereiken werkt de praktijk in jeugdhulp van gemeente WBO onder diverse zorgcodes en in de Generalistische GGZ voor volwassenen.

Hoe collega’s Psychologen Praktijk Timmers ervaren:

Marlou (GZ-psycholoog): ‘Werken bij Timmers vind ik super gevarieerd, met een nuchtere kijk, vriendelijke houding en echt maatwerk.’

Caroline (GZ-psycholoog): ‘Werken bij Timmers is werken in een inspirerende, dynamische organisatie waar wetenschappelijke inzichten in de praktijk worden gebracht rekening houdend met de individuele zorgbehoeften voor elke individuele cliënt. De korte lijnen maken multidisciplinair samenwerken effectief en prettig.’

Marissa (Masterpsycholoog): ‘Ik ervaar het werken bij Timmers als een omgeving die zeer leerzaam is waarbij er uit wordt gegaan van je eigen kunnen en daarop wordt aangevuld. De omgeving is tevens erg gezellig met fijne collega’s en ruimte om een praatje te maken.’

Janneke (PMT-therapeut): ‘Het werken bij Timmers is uitdagend, hard werken en zit elke dag vol verrassingen.’

Rowan (activerend begeleider): ‘Positieve werkgevers die uitgaan van de kracht van de mens, zorgen voor verbondenheid en vertrouwen. Zeer vernieuwende werkwijze op een flexibele en creatieve manier.’

Scientist practitionerschap

Wij geloven in ‘scientist practitioner’. Werken in de gezondheidszorg betekent zorg dragen voor cliënten. Nogal vaak ontstaat er dan een kloof tussen het wetenschappelijke denken aan de ene kant en de cliënt die niet in dat plaatje past aan de andere kant. Onze praktijk kenmerkt zich door deze twee fronten met elkaar te blijven combineren.

Praktijk- en wetenschappelijke kennis is gelijkwaardig aan elkaar. Goede zorg is altijd een combinatie van inzichten. De scientist-practitioner is voortdurend bezig met de vraag of hij het goede wel goed genoeg doet. Wetenschappelijke methoden helpen die vraag telkens te stellen en vervolgens te beantwoorden. Beantwoording vindt plaats op basis van informatie uit de relevante wetenschappelijke literatuur. Beoordeling vindt daarnaast plaats op basis van reflectie op eigen professionele handelen, en systematische analyse daarvan.

Mede daardoor schrikken wij niet terug van een complexe doelgroep met o.a. multi problem gezinnen of complexe systemen. Met onze kennis op gebied van neuropsychologie, hechting&trauma,  ouderschap, het jonge kind en leren door ervaring blijven we zorg op maat bieden, waarbij we het continuüm van vraag tot nood gebruiken. Zo minimale zorg als mogelijk, zo veel als nodig.

Wie zoeken wij?

  • Een BIG-geregistreerde Klinisch Psycholoog of Klinisch Neuropsycholoog, die zich met alle facetten van de klinische psychologie opleiding wil bezig houden: vakinhoudelijke kennis, management en onderzoek
  • Onze praktijk bediend voor het grootste gedeelte gezinnen. Opleiding en affiniteit met kinderen en jongeren is gewenst. Kennis van de gezonde ontwikkeling van kinderen evenals de persoonlijkheidsontwikkeling is een goede aanvulling.
  • Er wordt input op management verwacht. Wij zijn een vrijgevestigde platte praktijk met korte lijnen. We zoeken iemand die mee wil denken in het uitzetten van nieuwe zorgpaden, versterken van huidige zorgpaden en die mee wil doen in beleid uitschrijven van de praktijk. Ook de brug slaan tussen behandeling en begeleiding vormt daarin een belangrijk onderdeel.
  • Affiniteit met het scientist practitionerschap is zeer gewenst, zodat deze filosofie steeds dieper en breder gevestigd kan worden binnen de praktijk.

Wat bieden wij?

Wij zijn vooral geïnteresseerd in een Klinisch (Neuro)Psycholoog als aanvulling op ons team. We willen ons verbinden op inhoud, expertise delen en daardoor een verdiepende slag maken op de zorg die we verlenen. We zijn echter tevreden met wat we doen en zullen dus wachten tot de juiste persoon voor de functie langskomt. Omdat we de juiste persoon wel te pakken willen krijgen, zijn de voorwaarden in onderling overleg. Als de klik er is, dan komen we ook uit de voorwaarden. Met andere woorden: als we matchen, dan zijn we een praktijk waar u wilt werken.

Interesse?

Op onze website www.pptimmers.nl staat meer informatie over onze praktijk en hoe wij behandelen. Boom psychologie heeft een mooi overzichtsartikel online staan over het gebruik van de term scientist practitioner, geschreven door Giel Hutschemaekers, o.a. op te vragen bij ons.

Hebben wij uw interesse gewekt? Graag maken we nader kennis met u. Informatie zoals een C.V. is prettig, maar een sollicitatiebrief is niet nodig. Neem contact op met Dagmar Timmers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of Gerda van Reenen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Soort dienstverband: Deeltijd, Bepaalde Tijd

Contactinformatie

Arendstraat 37a Psychologen Praktijk Timmers

Psychologen Praktijk Timmers
Arendstraat 37a, 4901 JJ Oosterhout

Telefoon nr. 0162-427535

Extra locaties

Molenstraat

Molenstraat 44, 4944 AD Raamsdonk
Parkeren kan in de aangegeven vakken.

 

 
 

Kijk ook eens op:

Youtube, voor interessante filmpjes

Voor een andere aanpak dan praten alleen:

Lerendoorervaring.nl