Neem contact met ons op

Ons beroep bestaat uit praten met mensen. Daarom zijn wij vaak in gesprek en niet in de gelegenheid om de telefoon aan te nemen.  Daarom werken wij veel digitaal. Maakt u gebruik van onze contact formulieren. 

Bereikbaarheid

U mag ervan uitgaan dat wij als praktijk bereikbaar zijn voor u. Daarom hebben wij 4 dagen per week een secretaresse zitten in de ochtend. Zij kan 1 persoon per keer ter woord staan.

De andere medewerkers zijn behandelaren, en behandelaren zijn vrijwel altijd in gesprek met een cliënt om te behandelen. Daarom zijn wij buiten de tijden dat het secretariaat aanwezig is, telefonisch niet bereikbaar.

Omdat een behandelaar meerdere mensen behandelt, is er buiten de voor u gereserveerde tijd slechts beperkte tijd voor uw behandeling. Simpelweg, omdat uw behandelaar die tijd gereserveerd heeft voor een andere cliënt. Dit betekent dat uw behandelaar tussen consulten door zeer beperkt kan reageren op email, telefoon of andere communicatie. Vaak wordt het wel gelezen maar komt uw behandelaar er pas in het eerstvolgend consult op terug. Kan iets niet wachten? Belt u dan met de praktijk, het secretariaat kijkt wanneer de behandelaar beschikbaar is en maakt een afspraak met u met datum en tijd waarop u uw behandelaar kunt bellen.

Acute hulp

Heeft u acute hulp nodig en kunt u niet wachten, ook niet enkele uren? Dan is er sprake van hoge spoed en kunt u direct bellen met uw huisarts, de huisartsenpost of bij levensbedreigende situaties met 112.

Contactinformatie

Arendstraat 37a Psychologen Praktijk Timmers

Psychologen Praktijk Timmers
Arendstraat 37a, 4901 JJ Oosterhout

Telefoon nr. 0162-427535
Fax nr. 085 48 67 325

Algemene voorwaarden

Locatie Raamsdonk

Molenstraat 44 Psychologen Praktijk Timmers

Molenstraat 44, 4944 AD Raamsdonk
Parkeren kan in de aangegeven vakken.

 

 

Bereikbaarheid

Telefonisch zijn wij maandag t/m donderdag tussen 08.30u en 12.15u bereikbaar. Buiten die tijden is ons secretariaat gesloten en kan het zijn dat alle behandelaren in consult zijn. U kunt dan gebruik maken van voicemail.

U kunt altijd contact leggen via onze online contactformulieren, ook voor een intake. Desgewenst bellen wij u terug.