Hulp aan ouder(s) & kind

Psychologen Praktijk Timmers is al meer dan 40 jaar actief in de zorg voor ouder(s) en kind. Deze sectie van onze site geeft specifiek overzicht van ons aanbod bij kinderen onder 12 jaar. De jongerensectie betreft de leeftijd vanaf de middelbare school. Onze specialisten staan klaar om u en uw kind via diverse therapievormen te helpen. Van eenvoudige zorgen of klachten rondom opvoeding of ontwikkeling tot intensievere vormen van hulp bij ontwikkelingsstoornissen. Maar ook voor diagnostiek, om samen met u beter te begrijpen waar uw kind zijn of haar sterke en zwakkere kanten liggen. Aan de linkerkant kunt u een keuze maken.

De vergoeding van de verschillende vormen van hulp veranderen vrijwel ieder jaar en veel vormen van lichtere hulp vormen geen onderdeel meer van de basiszorgverzekering. Dit is niet uniek voor onze praktijk, maar geldt voor alle geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Wij zijn echter van mening dat een zorgvraag niet afhankelijk kan zijn van wel of geen vergoeding. Daarom houden wij ons hulpaanbod in stand, ook wanneer u meer zelf moet betalen. U ziet aan onze buttons of en hoe zorg kan worden vergoed. 

Contactinformatie

Arendstraat 37a Psychologen Praktijk Timmers

Psychologen Praktijk Timmers
Arendstraat 37a, 4901 JJ Oosterhout

Telefoon nr. 0162-427535

Extra locaties

Molenstraat
Molenstraat 44
4944 AD Raamsdonk
Parkeren kan in de aangegeven vakken.

Locatie Havenrijck
Haven 19-21
4941 DE Raamsdonksveer
Gratis parkeren voor de deur

 
 

Kijk ook eens op:

Youtube, voor interessante filmpjes

Voor een andere aanpak dan praten alleen:

Lerendoorervaring.nl

Onze locatie in Oosterhout is door herinrichting van de Heuvel moeilijker bereikbaar en kan parkeren een probleem zijn. U kunt gratis parkeren op het Slotjesveld of betaald parkeren op de volgende straten in de buurt; De Braak, Mathildestraat, Heuvelstraat of Bouwlingplein. Onze excuses hiervoor. 

  • Informatie
  • Over ons
  • Contact