Kom eens langs voor een gesprek!

Binnen de praktijk maar ook binnen Ontzorgt! zoeken we steeds naar nieuwe mensen die ons team aan kunnen vullen.

Wie we zoeken:SysteemtherapeutPMT therapeutGZ-PsychologenMaster psychologenEigenwijs BegeleidersKlantmanagerBen jij dat?

Over de praktijk

Wat je moet weten over ons :-)

Eigenwijs

Psychologen Praktijk Timmers is een vrijgevestigde praktijk en heeft een breed aanbod voor ouders, kinderen en volwassenen. Allemaal onder 1 dak. 

Met (GZ-)psychologen, pedagogen, thuisbehandelaars, PMT therapeuten en activiteitenbegeleiding hebben we alle kennis en mogelijkheden om een zeer breed spectrum van zorg te bieden. 

Onze missie is om gezinnen in Oosterhout en omgeving te ontzorgen. Ons middel is zo breed mogelijke zorg bieden van behandeling tot begeleiding, kleinschalig van opzet. 

Dit doen we door goede zorg op maat te bieden en volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Waarin we ook vernieuwend en innovatief zijn, en soms een tikkeltje eigenwijs om de cliënt de beste zorg te bieden. Om dit doel te kunnen bereiken werkt de praktijk in jeugdhulp van gemeente WBO onder diverse zorgcodes en in de Generalistische GGZ voor volwassenen.

Wat vind je bij ons?

Innovatie en teamgevoel

Je hebt het misschien al gezien of gelezen. We hebben meerdere locaties, meerdere labels waar we mee werken (bijvoorbeeld Eigenwijs bij Timmers) en we proberen op innovatieve manieren te werken. Zo heeft iedere spreekkamer of behandelruimte een digiboard. Zo kun je bijvoorbeeld samen met de client kijken naar het zorgtraject, kun je iets uittekenen of gewoon samen een inspirerend youtube filmpje opzoeken. Op IT gebied ontwikkelen we ons ook volop door steeds betere samenwerkingsplatforms te gebruiken in een beveiligde omgeving. 

Wekelijks zijn er intervisie en MDO momenten, worden er ieder kwartaal speciale avonden georganiseerd om het team te trainen en te inspireren en zorgen we altijd voor een prettige werksfeer. 

Wie zoeken we?

Soorten functies

Of je nu PMT-er bent, Master Psycholoog, GZ-psycholoog, Begeleider, veel weet over juist een specifiek veld, schroom niet. PPTimmers groeit en is volop in ontwikkeling. Niet alleen vanuit de Psychologen Praktijk maar ook bij onze labels Leren door Ervaring, Eigenwijs bij Timmers of Kumbaya.

Kom je langs?

Wie weet is er een plek voor jou binnen onze organisatie.

Uiteraard weet je niet alles over ons als je deze website hebt bezocht. Wie weet hebben we wel je interesse gewekt. Neem dan contact met ons op en maak gebruik van het formulier hieronder. Of bel ons op! Wie weet wat eruit komt!

Stuur direct een bericht

Laat ons een bericht achter en we nemen contact met je op.

Vul alle velden in.
Vul alle velden in.
Vul alle velden in.