Ontmoet ons team

Onze praktijk bestaat uit regiebehandelaren, medebehandelaren, support en de praktijkhouders. Dat zijn Dagmar Timmers en Gerda van Reenen.

Dagmar Timmers
Dagmar TimmersPraktijkhouder, GZ psycholoog K&J psycholoog NIP, neuropsycholoog, Neurofeedback, rTMS specialist, ouderbegeleider
Gerda van Reenen
Gerda van ReenenPraktijkhouder, SKJ Masterpsycholoog
Neurofeedback/ autisme/ cogmed/ neuro diagnostiek/ ouderbegeleiding

Diversiteit en samenwerking

image

Specialisten

Het team van Psychologen Praktijk Timmers kenmerkt zich door hun diversiteit in specialismes. Dat maakt ons een sterk team omdat we nauw met elkaar kunnen samenwerken om een zo goed mogelijke behandeling te kunnen bieden. Wij krijgen vaak terug van onze clienten dat ze zich persoonlijk benaderd voelen en en de samenwerking als prettig ervaren. Ook al krijgt u wellicht verschillende therapeuten vanwege hun unieke disciplines in uw traject te zien.

Kennis up to date en delen

In het team zoeken we naar een mix tussen ervaring en jonge mensen die nieuwe en recente kennis meebrengen. We gebruiken deze mix ook in opleiding, bijvoorbeeld door een opleiding tot GZ-psycholoog aan te bieden. Deze 2 jarige post-doctorale opleiding is specifiek voor psychologen om zich nog verder als therapeut te ontwikkelen. Een mix van cursorisch onderwijs (1 dag per week) en praktijk (4 dagen per week) kenmerkt deze opleiding. 

We werken ook samen met een aantal andere praktijken in de omgeving om deze opleiding vorm te geven. Zo kunt u behandelaren tegen komen bij onze praktijk van  van  for mind en behavior in Roosendaal waarmee wij samen de opleiding vorm geven.

Opleidingsplaatsen

Wij hebben vaak aankomende psychologisch talenten rondlopen vanuit diverse universiteiten. Deze stagiaires komen uit Tilburg, Leiden en Nijmegen. Deze stagiaires zitten in hun laatste fase van de opleiding en moeten een praktijkstage van 9 maanden lopen voordat ze af kunnen studeren.