Hulp aan ouder(s) & kind

Psychologen Praktijk Timmers is al meer dan 40 jaar actief in de zorg voor ouder(s) en kind. Deze sectie van onze site geeft specifiek overzicht van ons aanbod bij kinderen onder 12 jaar. De jongerensectie betreft de leeftijd vanaf de middelbare school. Onze specialisten staan klaar om u en uw kind via diverse therapievormen te helpen. Van eenvoudige zorgen of klachten rondom opvoeding of ontwikkeling tot intensievere vormen van hulp bij ontwikkelingsstoornissen. Maar ook voor diagnostiek, om samen met u beter te begrijpen waar uw kind zijn of haar sterke en zwakkere kanten liggen. Aan de linkerkant kunt u een keuze maken.

De vergoeding van de verschillende vormen van hulp veranderen vrijwel ieder jaar en veel vormen van lichtere hulp vormen geen onderdeel meer van de basiszorgverzekering. Dit is niet uniek voor onze praktijk, maar geldt voor alle geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Wij zijn echter van mening dat een zorgvraag niet afhankelijk kan zijn van wel of geen vergoeding. Daarom houden wij ons hulpaanbod in stand, ook wanneer u meer zelf moet betalen. U ziet aan onze buttons of en hoe zorg kan worden vergoed. 

Contactinformatie

Psychologen Praktijk Timmers
Schapendries 204 4901 HN Oosterhout
Molenstraat 44, 4944 AD Raamsdonk

TEL 0162-427535
FAX 085 48 67 325

Algemene voorwaarden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelokaliseerd in het hart van Oosterhout (navigeer naar Kloosterstraat 45)

Bereikbaarheid

Telefonisch zijn wij maandag t/m donderdag tussen 08.30u en 12.15u bereikbaar. Buiten die tijden is ons secretariaat gesloten en kan het zijn dat alle behandelaren in consult zijn. U kunt dan gebruik maken van voicemail.

U kunt altijd contact leggen via onze online contactformulieren, ook voor een intake. Desgewenst bellen wij u terug. Onze locatie

voorkant-praktijk-300x155

Kijk ook eens op:

Youtube, voor interessante filmpjes

Voor een andere aanpak dan praten alleen:

Lerendoorervaring.nl