Consulten bij één van de psychologen / Orthopedagogen

Om in aanmerking te komen voor Basis Generalistische GGZ dient u een correcte doorverwijzing te hebben van uw zorgverzekeraar. U kunt er hier meer over lezen.

Lees meer over vergoeding voor jeugd en volwassenen

U of uw naaste is onder behandeling bij onze praktijk voor een psychische aandoening waar u aan lijdt. Om u te kunnen behandelen maken wij een consult afspraak met u waarin uw behandeling plaats vindt om u zo spoedig mogelijk van uw klacht of stoornis af te helpen. Hierin wordt samen met u gekeken naar de best passende tijden voor deze afspraak, een afweging tussen uw en onze agenda en het belang van een regelmatige behandeling om ook effectief te zijn. De tijd wordt op uw verzoek en in uw belang gereserveerd in de agenda van onze behandelaar. Hier zijn kosten en verplichtingen aan verbonden. Deze kosten worden, wanneer de tijd besteedt wordt aan behandeling, meestal volledig vergoed door de zorgverzekering. De zorgverzekering is hier verantwoordelijk voor. Uw behandelaar ontvangt deze vergoeding. Het afzeggen van afspraken valt niet onder vergoedde zorg.

Zorg die niet in de basiszorgverzekering valt

Niet alle kosten worden niet vergoed uit de basiszorgverzekering door uw zorgverzekeraar. Deze kosten worden ter plekke per PIN per keer met u afgerekend. Ook al verwijst uw huisartsnaar ons, dit is geen garantie voor vergoeding. Uw klachten en uw doorverwijzing moeten voldoen aan strikte voorwaarden om in aanmerking te komen voor vergoeding.

Contactinformatie

Psychologen Praktijk Timmers
Schapendries 204 4901 HN Oosterhout
Molenstraat 44, 4944 AD Raamsdonk

TEL 0162-427535
FAX 085 48 67 325

Algemene voorwaarden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelokaliseerd in het hart van Oosterhout (navigeer naar Kloosterstraat 45)

Bereikbaarheid

Telefonisch zijn wij maandag t/m donderdag tussen 08.30u en 12.15u bereikbaar. Buiten die tijden is ons secretariaat gesloten en kan het zijn dat alle behandelaren in consult zijn. U kunt dan gebruik maken van voicemail.

U kunt altijd contact leggen via onze online contactformulieren, ook voor een intake. Desgewenst bellen wij u terug. Onze locatie

voorkant-praktijk-300x155

Kijk ook eens op:

Youtube, voor interessante filmpjes

Voor een andere aanpak dan praten alleen:

Lerendoorervaring.nl