U of uw naaste is onder behandeling bij onze praktijk voor een psychische aandoening waar u aan lijdt. Om u te kunnen behandelen maken wij een consult afspraak met u waarin uw behandeling plaats vindt om u zo spoedig mogelijk van uw klacht of stoornis af te helpen. Hierin wordt samen met u gekeken naar de best passende tijden voor deze afspraak, een afweging tussen uw en onze agenda en het belang van een regelmatige behandeling om ook effectief te zijn. De tijd wordt op uw verzoek en in uw belang gereserveerd in de agenda van onze behandelaar. Hier zijn kosten en verplichtingen aan verbonden. Deze kosten worden, wanneer de tijd besteedt wordt aan behandeling, meestal volledig vergoed door de zorgverzekering. De zorgverzekering is hier verantwoordelijk voor. Uw behandelaar ontvangt deze vergoeding. Het afzeggen van afspraken valt niet onder vergoedde zorg.

Zorg die niet in de basiszorgverzekering valt

Niet alle kosten worden niet vergoed uit de basiszorgverzekering door uw zorgverzekeraar. Deze kosten worden ter plekke per PIN per keer met u afgerekend. Ook al verwijst uw huisartsnaar ons, dit is geen garantie voor vergoeding. Uw klachten en uw doorverwijzing moeten voldoen aan strikte voorwaarden om in aanmerking te komen voor vergoeding.

Psychologen Praktijk Timmers heeft met verschillende zorgverzekeraars contracten afgesloten. U ziet in het vervolg van dit artikel met wie wel en met wie niet. Staat uw zorgverzekering niet genoemd?Dan hebben wij waarschijnlijk geen contract afgesloten.

Aan onderstaande tekst kunnen geen rechten ontleend worden, vergoeding is altijd afhankelijk van uw eigen specifieke polis. Kijkt u deze goed na.

Lees meer over met welke zorgverzekeraars wij wel of geen contracten hebben

Contactinformatie

Arendstraat 37a Psychologen Praktijk Timmers

Psychologen Praktijk Timmers
Arendstraat 37a, 4901 JJ Oosterhout

Telefoon nr. 0162-427535

Extra locaties

Molenstraat

Molenstraat 44, 4944 AD Raamsdonk
Parkeren kan in de aangegeven vakken.

 

Tricorp PMT

Bredaseweg 108, sectie 4.Oosterhout

 

 

 
 

Kijk ook eens op:

Youtube, voor interessante filmpjes

Voor een andere aanpak dan praten alleen:

Lerendoorervaring.nl